Houd uw retailkennis actueel

Schrijf u nu in voor ons tweemaandelijkse nieuwsoverzicht

Uniek in het mbo

Om u als docent een nóg beter begrip van de retailpraktijk te geven, bieden wij gratis ons tweemaandelijks nieuwsoverzicht uit meer dan twintig erkende retail-nieuwsbronnen.

Wilt u dit ook niet missen?
Vul dan hieronder uw mailadres in!

Contactpersoon

Voor informatie over de nieuwsbrief kunt u contact opnemen met Maurits Zuidijk

[email protected]
06 - 536 055 80
0318 - 648 522

7 Onderdelen van de nieuwsbrief

Uit meer dan twintig erkende retail-nieuwsbronnen, publiceren wij actueel en relevant nieuws op de docentenpagina's.

Daarnaast bieden we ook tweemaandelijks een overzicht van uitgelichte artikelen zodat u in één nieuwsbrief helder heeft wat de belangrijkste gebeurtenissen zijn van de afgelopen twee maanden.

Op die manier heeft u nóg beter grip op wat er daadwerkelijk in de retailpraktijk gebeurt.

"Goed voorbeeld doet goed volgen". Daarom vindt u in iedere nieuwsbrief enkele uitgelichte succesverhalen. Op die manier ziet u welke concepten of merken goed scoren en kunnen uw leerlingen hier hun voordeel mee doen.

Winkelen 3.0 staat voor een goede integratie van online en offline. Omdat wij hierin geloven, lichten we bij iedere nieuwsbrief enkele succesvolle, inspirerende of prikkelende voorbeelden uit.

Met zoveel erkende nieuwsbronnen, is het onmogelijk om alle honderden artikelen in een nieuwsbrief te plaatsen. Daarom bieden we nog een extra kopje met extra (aanvullende) inspirende artikelen waarvan we vinden dat u die niet kunt missen.

Alle andere honderden artikelen zetten we niet in het nieuwsoverzicht van de nieuwsbrief, maar kunt u vinden op onze docentenpagina's.

Om u een goed gevoel te geven van hoe het met de markt en economie gaat, vindt u in iedere nieuwsbrief een overzicht van de AEX-index, het consumentenvertrouwen en de ProductManagersIndex®.

Speciaal voor docenten vindt u iedere keer een docententip. Hierin gaat ons team in op vragen als: "wat moet je met een smartphones in de les?", "Hoe ga je om met discriminatie?" of "Wat komt er allemaal kijken bij een gastspreker?"

Veel docenten willen op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen binnen onze uitgeverij. Daarom vindt u in de rechterkolom van de nieuwsbrief een overzicht van nieuwe producten, tips, evenementen en dergelijke.

TOP